16 decembrie 2010

eu zic!

eu zic ca oamenii sunt neputinciosi, inculti, naivi si nu isi pot decide singuri soarta. ei nu stiu ce e bine pentru ei si copii lor, chiar daca cred asta, si eu, si noi cu totii, trebuie sa le spunem ce si cum. zic sa interzicem nu numai cartile de educatie sexuala, destinate parintilor, sa invete si ei cum sa raspunda la intrebarile acestora care incep sa apara pe la 3 anisori (va mai aduceti si voi aminte, din copilaria voastra, cand va era interesant sa stiti de unde ati aparut, sau ce are marioara sau ionel in chilotei. si vi se spunea ca v-a adus barza. straniu: pe mine barza, da copilul vecunului a fost nascut!), dar si multe alte chestii care pot dauna vietii si sanatatii acestei populatii deosebite. caci oamenii nostri sunt sunt capabili sa ia decizii in mod independent. nu au de unde sarmanii, si de ce sa ii lasam prada zilei de maine?! trebuie sa le spunem azi ce si cum sa faca, si cel mai important ce sa nu faca.


zic sa scoatem de pe posturile TV emisiunile care vorbesc/povestesc despre diferite carti. caci supra-incarcam creierasii oamenilor, si cum sarmanii vor trai ei dupa asta? cum sa mai munceasca linistiti si sa produce pentru aceasta tara daca incep sa isi puna prea multe intrebari?! sa le dam cat mai multe dansuri pentru tine, si 'sapuniere' si 'boievice'. asta le va cultiva sensibilitatea la slogane populiste, dar si duritatea deopotriva.


zic sa scoatem din circulatie cutitele adevarate. sa lasam doar astea din plastic, dar si ele tocite bine. caci daca isi taie cineva din greseala un degetel, sau chiar mai rau atenteaza la viata cuiva?! sunt extrem de periculoase, si copiii, crescand zi de zi cu cutite in casa, si-ar putea dezvolta dexteritatea in manuirea acestora si ar putea creste niste adevarati criminali. [interesant, cum vor taia oamenii porcii de craciun cu cutite din plastic?!... ei, asta e o alta problema. cred ca un cutit se poate de pastrat la guvern, si functionarul sa isi faca un plan national de actiuni si sa mearga pe la case si sa ajute la sacrificarea controlata a animalelor]

zic sa interzicem chibriturile si brichetele! ne ardem tara! sa eliminam sarea si zaharul din magazine, caci pot dauna grav sanatatii daca sunt utilizate in exces. si oamenii nostri doar nu stiu limita. trebuiesc ajutati sa o gaseasca! zic sa interzicem ziarele. e taiere aiurea de copaci, si oricum, in afara de ultima pagina, nu prea sunt interesante pentru oamenii nostri.

zic sa interzicem si sexul (tifu, ce a iesim din acest capucean). sa ne inmultim prin intermediul unui duh. ca doar au mai fost precedente din astea, si stim ca este posibil!

voi ce ziceti?

3 comentarii:

  1. Древнюю расу марсиан, обитающую на четвертом огрызке, не слишком-то занимал контакт с Землей. Нимфы радостно носились по его поверхности, учились жить, и восемь из девяти погибали во время учебного процесса. Взрослые марсиане, разительно отличающиеся формами тела от нимф, толпились в сказочно прекрасных городах и были так же спокойны, как нимфы непоседливы… хотя их мозг жил богатой и насыщенной жизнью.
    Взрослые не были освобождены от работы в человеческом смысле этого слова — они присматривали за планетой… рощам надо было говорить, когда и где вырастить нимф; прошедших «ученичество» надо было собирать в рощах, лелеять, оплодотворять; появившиеся в результате этого яйца надо было тоже лелеять, внимательно за ними присматривать, обеспечивать все условия для нормального их развития, а выполнивших свое предназначение нимф надо было уговаривать бросить свои ребячьи выходки и превратиться во взрослых.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e virus? spamul a venit si in casa ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Zic - este o modalitate de a distrage “un pic” atenţia publica de la anumite subiecte importante. Pe agenda a figurat ordinul lui de a scoate din circulatie cartea "Sexul povestit celor mici" si nu negocierile lui cu alianta sau anumite vizite :) Dar nu se exclude faptul ca el este in relatii “mai speciale” cu Mitropolia Chisinaului si a fost pus cumva la perete :) Scopul scuza sau nu mijloacele?! Indiferent de scopul lui, el a dat-o in bara si unii au sa tina minte asta :)

    RăspundețiȘtergere